Coby nováček bych vás chtěl nejdřív všechny pozdravit. Někteří už o mě vědí, jinak jsem kolega z práce od Bogdana. Midnight 1900 jsem si pořídil po více než 30-ti leté pauze, co jsem seděl na motorce. Po ujištění Bogdana, že se to dá jezdit, jsem do toho šel a nelituju. Samozřejmě obrovský respekt, ale už mám najeto zhruba 1300km, asi jednu čtvrtinu i s manželkou a dá se říct, že se pomalu v poklidu seznamujeme...
Zatím jsem nepřišel na to, jak by se tady daly vložit fotografie, tak snad na to někdy časem příjdu (nevím, jak a kde vytvořit odkaz z prohlížeče fotografií Windows).
A teď proč píšu do náhradních dílů - hodně se mi líbí zadní padací rámy s lemy kufrů. Myslím, že něco takového má Filo a možná Čmelda - pokud jsem viděl jejich stroje na Motorkářích.cz. Určitě to bude mít více lidí, ale zatím jsem přišel na ty dva. I když jsem skoro zavařil Google, nemůžu nikde nic takového najít. Možná něco takového dělá Doctor1 - má mi poslat nějaké fotky a možná ještě fa. Schimad - to mám taky rozjednané, ale nejraději bych byl, pokud by jste mi mohli někdo, prosím, poradit. Kde a za kolik by se něco takového dalo pořídit?
Zatím díky za odpověď, Milan